دوستان برای دیدن کانالهای پخش کننده مسابقات فوتبال میتونن برن این سایت.
من خودم از این سایت استفاده میکنم. علاوه بر اسم کانال فرمانس هم میذاره و کانالهای رایگان رو هم با رنگ قرمز نشون میده. http://www.liveonsat.com
اون ساعت بالای صفحه رو هم اگر بذارید روی gmt +4.30 ساعت میشه به وقت تهران
(آخرین تغییر در این ارسال: 05-16-2010 01:51 PM توسط Hossein90.)
در کل 4 تا شبکه ی درست و حسابی بیشتر بازی ها رو پخش نمی کنن!
Showsport , Sky , Aljazeere و به نوعی ایدمن!!
تازه الجزیره لیگ انگلیس رو پوشش نمیده! فقط جام حذفی و لیگ قهرمانان!
showsport روی نایلست هست و sky هم رو هاتبرد! جفتشون هم پولی هستن! اگه کسی می خواد درست و حسابی ببینه بازی ها رو، از این دو تا شبکه میتونه ببینه!
البته sky نیاز به پهنای باند و سرعت اینترنت بیشتری نسبت به showsport داره!
من یه جا خوندم که دوبی اسپورت برای فصل آینده امتیاز لیگ جزیره رو خریده.....
این شبکه چند ساله لیگ آلمان رو به صورت مجانی پوشش می ده....
کسی اطلاعات دقیق تری داره؟؟
شبکه ی شو سپورتها دیگه لیگ انگلیس رو ندارن و از فصل اینده بازی های لیگ انگلیس از شبکه ی ابوظبی سپورت پخش میشه نه دبی سپورت بعد جام جهانی هم قرار قیمت کارتها و شبکه های جدید رو اعلام کنند...برای دیدن جام جهانی میتونید تو مسیر ترکست از شبکه ی trtاستفاده کنید البته اگه سیستم بیسشون تغییر نکه..اگه خبری شد میزارم
بله ...قیمت کارتهای ابوظبی طبق پیش بینهای اولیه 30 هزار اعلام شد اما الان فکر کنم قیمتی در حدود 60 تا 70 هزار رو بدن که کاملا واسه لیگ جزیره معقول و مجانی به حساب میاد
ما که اینجا خیالمون راحته راحته.............اصلا به هیچ وجه من الوجوه!!!فرکانسی دریافت نمیشه که بخوایم پول این کارتارو بدیم....به لطف اعظم بزرگ اینجا داریم زیر رگبار پارازیت له و لورده میشیم.....شما هم دلتون خوشه....
اینجا ما در حسرت این موندیم که فقط یه ربع اون کاناله بی بی جی فارسی رو نیگاه کنیم....ولی دریغ از......!!!
(05-20-2010 11:30 AM)justwenger نوشته است: بله ...قیمت کارتهای ابوظبی طبق پیش بینهای اولیه 30 هزار اعلام شد اما الان فکر کنم قیمتی در حدود 60 تا 70 هزار رو بدن که کاملا واسه لیگ جزیره معقول و مجانی به حساب میاد